Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z winogronami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Lista składników

kapusta pekińska 250 g
roszponka 100 g
ziarna sezamu 50 g
winogrona czerwone 125 g
winogrona białe 125 g

SOS

sok z cytryny 2 łyzki
miód 1 łyzka
olej z pestek winogron 1 łyzka
olej sezamowy 1 łyżka
Imbir mielony Prymat 1/4 łyzki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z winogronami

Wymieszaj składniki sosu.I schłodź.Sezam upraż.Winogrona przekrój na pół,usuń pestki.Kapustę pokrój w paski.Roszponke umyj,osącz .Połącz wszystkie składniki,polej sosem i wymieszaj.Posyp sezamem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak