Kapusta pekińska z tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

  • kukurydza w puszce

    3 łyżki
  • tuńczyk w sosie własnym

  • marchewka

    1 szt.
  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

  • sól do smaku

  • pieprz

  • Czosnek suszony Prymat

  • oliwa z suszonych pomidorów

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, umyć i osączyć.
Dodać kukurydzę i tuńczyka z puszki.
Marchewkę pokroić w słupki.
Wszystko wymieszać.
Doprawić do smaku solą i pieprzem, posypać ziołami prowansalskimi i poląć oliwą z suszonych pomidorów.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Czarnula666 10.10.2015 15:17
kolorowo i smacznie :-)
Aleksandra/Olcia 09.10.2015 09:16
super na kolację :)
Aannkaa82 08.10.2015 19:29
fajna sałatka ;)
gosia1988 08.10.2015 17:50
smaczny dodatek do obiadu
Bernadeta1 08.10.2015 14:34
wygląda bardzo smacznie
pajbek 08.10.2015 13:54
Lubię takie sałatki :-)
Joannasz3190 08.10.2015 13:05
Pyszności :)
ilka01 08.10.2015 12:35
wygląda apetycznie :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat