Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska
kukurydza w puszce 3 łyżki
tuńczyk w sosie własnym
marchewka 1 szt.
Zioła prowansalskie suszone Prymat
sól do smaku
pieprz
Czosnek suszony Prymat
oliwa z suszonych pomidorów

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z tuńczykiem

Kapustę poszatkować, umyć i osączyć.
Dodać kukurydzę i tuńczyka z puszki.
Marchewkę pokroić w słupki.
Wszystko wymieszać.
Doprawić do smaku solą i pieprzem, posypać ziołami prowansalskimi i poląć oliwą z suszonych pomidorów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Czarnula666 10.10.2015 15:17
kolorowo i smacznie :-)
Aleksandra/Olcia 09.10.2015 09:16
super na kolację :)
Aannkaa82 08.10.2015 19:29
fajna sałatka ;)
gosia1988 08.10.2015 17:50
smaczny dodatek do obiadu
Bernadeta1 08.10.2015 14:34
wygląda bardzo smacznie
pajbek 08.10.2015 13:54
Lubię takie sałatki :-)
Joannasz3190 08.10.2015 13:05
Pyszności :)
ilka01 08.10.2015 12:35
wygląda apetycznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak