kapuśniak na żeberkach

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żeberka

    4
  • kapusta kiszona

    1 kg
  • cebula biała

    2
  • marchewki

    4
  • pietruszka

    2
  • seler

    1
  • Pieprz czarny mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapuste gotujemy z wodą razem z żeberkami. Włoszczyzne kroimy w kostke i dodajemy do kapusty. Cebule takze kroimy i dodajemy. Po ok 1-2 godzinach gotowania ddoajemy przyprawy i gotujemy jeszcze troche. Jak bedzie za kwasna, dodajemy wody.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IlonaAlbertos 03.03.2012 01:56
Apetyczny.
edyta44 21.09.2011 16:22
pycha
matii6 05.12.2010 19:29
pycha
m1monika 01.12.2010 16:12
mniam, mniam... :-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat