Składniki:
wywar mięsny | 1,5 L |
kapusta pekińska | 50 dag |
cytryna | 1-2 szt |
pomidor | 2 szt |
groszek konserwowy | 1/2 szkl |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
mąka pszenna | 1/2 łyżki |
natka pietruszki | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
przyprawa do zup |
wywar mięsny | 1,5 L |
kapusta pekińska | 50 dag |
cytryna | 1-2 szt |
pomidor | 2 szt |
groszek konserwowy | 1/2 szkl |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
mąka pszenna | 1/2 łyżki |
natka pietruszki | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
przyprawa do zup |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: