Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuściana surówka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 250 g
jabłko kwaśne 1 szt
marchew 1/2 szt
cebula biała 1/2 szt
olej roślinny
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuściana surówka

Kapustę kiszoną odsączamy. Marchewkę i jabłko obieramy i ścieramy na tarce z grubymi oczkami. Kapustę kiszoną kroimy i dodajemy do reszty. Wlewamy trochę oleju, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joanna43 09.03.2015 17:28
oj bardz ją lubię. Zamiast jabłka dodaję cebulę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak