Kanapka piętrowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło lub margaryna

    2 łyżki
  • mielonka tyrolska

    2 plasterki
  • ser żółty

    2 plasterki
  • sałatka zielona

    2 plasterki
  • pomidor

    2 plasterki
  • pocięty koper

    pół garści
  • chleb

    2 kromki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kromkę chleba posmarować masłem lub margaryną i dać na nią po jednym plasterku każdego warzywa lub wędliny. Potem posypać koprem i znowu dać po jednym plasterku warzywa lub wędliny. Pyszna. Dobra dla dzieci.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kate131 08.02.2012 09:50
porzadne sniadanie
romanrafal 03.09.2011 16:55
podoba mi sie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat