Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
bułka do hot-dogów
1 sztuka -
kiełbaska
1 sztuka -
ogórek konserwowy Smak
4 sztuki -
Musztarda z whisky Prymat
2 łyżki -
ser cheddar
20 gramów -
pomidor
3 plastry -
cebula
3 plastry
Sposób przygotowania
1. Na rozgrzanej patelni grillowej podsmaż dobrej jakości kiełbasę hot dogową do momentu uzyskania charakterystycznych ciemnych pasków.
2. Kiedy kiełbasa jest już gotowa, na tej samej patelni podgrzej bułkę.
3. Kiedy wszystko jest gotowe do bułki włóż kiełbasę, dodaj pokrojonego ogórka, cebule oraz pomidora.
4. Całość polej lekko ostrą musztardą z whisky i posyp serem oraz prażoną cebulką.
Chcesz więcej pysznych przepisów na kanapki?
JEŻELI NIE LUBISZ KIEŁBASEK MIĘSNYCH, TO Z ŁATWOŚCIĄ MOŻESZ JE ZASTĄPIĆ PIECZONĄ MARCHEWKĄ![]()
Komentarze (0)
Nie masz konta? Zarejestruj się