Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kalafior panierowany

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalafior 1 szt
jajko 3 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól do smaku
masło do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kalafior panierowany

Kalafiora gotujemy w osolonej wodzie. Kroimy na różyczki. Jajka roztrzepujemy i maczamy kalafiora. Następnie obtaczamy w bułce tartej. Smażymy najlepiej na masełku. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja33 17.09.2016 23:35
bardzo lubie taki dodatek do obiadu :-)
Ela15 06.08.2016 14:27
bardzo dobry
paula191919 09.05.2016 22:54
cudowny i przesmaczny
IwonaKa 10.04.2016 16:00
tez tak przyrządzam kalafiora,jest pyszny
Betka 08.02.2016 23:13
rewelacja...
adelajda 09.05.2015 13:55
Tez taki lubię :))
Jagódka77 11.03.2015 14:30
bardzo lubię kalafior w każdej postaci
Damiano
Damiano 27.02.2015 08:53
fajny kalafior
Kejti 13.12.2014 13:33
Bardzo lubię :-)
inka2012 08.10.2014 16:33
uwielbiam taki kalafior!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak