Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kakaowy krem jaglany z kokosem i bananem

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza jaglana ugotowana 180 gram
kokos świeży 75 gram
banan 1 sztuka
kakao 1 łyżka

Porada

Tak przygotowanym kremem można również smarować pieczywo.

Przepis i sposób przygotowania na: Kakaowy krem jaglany z kokosem i bananem

Ugotowaną kaszę jaglaną umieszczamy w pojemniku blendera. Dodajemy świeży kokos i blendujemy.
Po połączeniu składników dodajemy podzielonego w mniejsze kawałki banana i kakao. Ponownie blendujemy do połączenia składników.
Nakładamy do pucharków i od razu podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa Wojtaszko 15.12.2015 11:58
smaczny deser :)
monika141 30.11.2015 19:40
pyszny krem
joannaa24 30.11.2015 19:06
Super na deser ;)
kloruś 30.11.2015 19:04
fantastyczna propozycja!
irenka 30.11.2015 16:28
przepyszny deserek, wypróbuję przepis
bietka 30.11.2015 15:55
smaczny krem :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak