Składniki:
kapusta biała | 1/3 główki |
papryka czerwona | 2 szt |
papryka zielona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
marchewka | 2 szt |
jabłko kwaśne | 3 szt |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
sól do smaku | |
cukier | do smaku |
natka pietruszki | 5 gałązek |
kapusta biała | 1/3 główki |
papryka czerwona | 2 szt |
papryka zielona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
marchewka | 2 szt |
jabłko kwaśne | 3 szt |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
sól do smaku | |
cukier | do smaku |
natka pietruszki | 5 gałązek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: