Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z majonezem i koperkiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
majonez 3 łyżki
koperek pęczek
liście sałaty do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z majonezem i koperkiem

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek. Następnie przekrawamy je wzdłuż i połówki jajek układamy na paterze lub talerzu.
Majonez przekładamy do miseczki i dodajemy do niego drobno posiekany koperek. Mieszamy, po czym majonez nakładamy do szprycy i wyciskamy kleksy na połówki jajek. Dekorujemy liśćmi sałaty.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 09.06.2015 17:34
lubie bardzo takie faszerowane jajka
Damiano
Damiano 09.06.2015 13:40
Często robię podobne jajka
Czyki 09.06.2015 12:35
Fajne na przekąskę, gdy spodziewamy się gości:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak