Jajka faszerowane surowym łososiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sól, pieprz

    do smaku
  • majonez

  • łosoś

    3 z gravlax
  • jaja na twardo

    4 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka obrać ze skorupek, przekroić wzdłuż i delikatnie oddzielić białka od żółtek. Kawałki łososia pokroić w małą kosteczkę i dodać do żółtek, połączyć z majonezem i przyprawić do smaku. Powstały fasrsz umieścić na białkach jaj.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat