jajka faszerowane czosnkowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek

    3 ząbki
  • sól do smaku

  • jajko ugotowane na twardo

    5 sztuk
  • serek homogenizowany

    100 (naturalny)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka przekroić na pól.Żółtka wymieszać z serkiem,i zmiażdżonym czosnkiem.
dodać sól i pieprz dop smaku.Faszerować połówki jajek.

SMACZNEGO

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IwonaKa 16.01.2013 17:55
smaczne,lubię takie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat