Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
papryka marynowana 1 szt
ogórki konserwowe 3 szt
szynka 20 dkg
majonez 2 łyżki
szczypiorek do posypania
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka ugotować na twardo, wystudzić, przekroić na pół i wyjąć żółtka. Ogórki, paprykę, żółtka i szynkę pokroić w drobną kostkę. Wszystko razem wymieszać, dodać majonez i doprawić do smaku solą i pieprzem. Masę nakładać do białek jajek i posypać posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 27.11.2013 07:26
Takie jajka lubię :)
ppaulina 20.09.2013 10:17
dawno nie jadłam takich jajeczek faszerowanych
ajres 26.03.2013 11:56
super pomysl
magdziorka6 19.03.2013 20:27
fajny sposób na jajeczka,uwielbiam jajka faszerowane
Renataj 19.03.2013 12:50
Ogórki konserwowe, papryka marynowana - czyli tak na pikantnie. Super.
Megg 19.03.2013 12:07
wyglądają bardzo apetycznie i na pewno tak właśnie smakują :)
w mojej kuchni 19.03.2013 11:43
rarytaski takie jajeczka
Ewelina47 19.03.2013 11:33
ojjj dawno nie jadłam takich jajeczek faszerowanych, ale mam smaka
paulina2157 19.03.2013 11:31
nic dodać i nic ująć takim jajkom
Zdzisław 19.03.2013 11:29
apetyczne i dla mnie do zjedzenia od razu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak