Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 szt
wędlina 5 plasterków
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z cebulką

Wędlinę i cebulę kroimy w kostkę.
Podsmażamy na rozgrzanym oleju.
Gdy wędlina się przysmaży a cebulka zeszkli wbijamy jajka.
Mieszając dodajemy sól i pieprz do smaku.
Smażymy aż się zetnie tak jak lubimy.
Podajemy np z pomidorami ze śmietaną.
SMACZNEGO !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 19.09.2012 09:33
taką samą zrobiłam na śniadanie
Dorian 20.08.2012 09:19
pycha
Kas2 11.08.2012 23:01
jedna z moich ulubionych kolacji :)
Ada-Gaba 11.08.2012 11:29
smaczna
dianix 10.08.2012 21:19
dobre sniadanko
Ela15 10.08.2012 12:39
pyszna
kamyk 09.08.2012 22:00
to moje niedzielne śniadanie, uwielbiam
Ewelina47 09.08.2012 21:12
pyszne śniadanko
Kikiriki 07.08.2012 18:11
fajne
Kikiriki 07.08.2012 18:10
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak