Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica XXl

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
pomidor 1 szt
cukinia 100 g
cebula 1 szt
ząbek czosnku 1 szt
masło 1 łyzka
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica XXl

Cukinie kroimy na półpasterki. Cebulę i czosnek siekamy. Na maśle podsmażamy cukinie, cebule i czosnek. Pomidora kroimy i dodajmy do cukini. Wbijamy jajka doprawiamy do smaku sola i pieprzem, mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JOANNA16 10.09.2014 08:35
na pewno pyszna taka jajecznica))
pestka 07.09.2014 14:38
rzeczywiście nowa propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak