JAJECZNICA WIOSENNA

JAJECZNICA WIOSENNA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    5 SZT
  • mleko

    1/2 SZKLANKI
  • DROBIOWA WĘDLINKA

    2 PLASTERKI
  • pomidor

    1 SZT
  • sól, pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

JAJA WYBIĆ DO NACZYNIA, WĘDLINKĘ POKROIĆ NA DROBNE PASECZKI, POMIDORKA ZETRZEĆ NA TARCE O GRUBYCH OCZKACH, MLEKO I PRZYPRAWY, WSZYSTKO UBIĆ TRZEPACZKĄ DO UZYSKANIA PĘCHERZYKÓW POWIETRZA, SMAŻYĆ NA PATELNI Z ODROBINĄ OLEJU.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

09.07.2013 10:59
fantastyczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat