Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica po wiejsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 4 szt
pieczarki 15 dag
boczek 15 dag
kiełbasa krakowska 20 dag
ser żółty 15 dag
masło 10 dag
cebula 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica po wiejsku

Pieczarki, kiełbasę,cebule, boczek pokroić w drobną kostkę, ser żółty zetrzeć na tarle. Boczek, pieczarki,cebule i kiełbasę podsmażyć, po podsmażeniu dodać jajka, wszystko wymieszać dodać sól i pieprz na koniec dodać ser żółty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 28.09.2012 21:08
na śniadanko rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak