Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica po wiejsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4
pieczarki 15 dk
boczek 15 dk
kiełbasa krakowska 20 dk
ser żółty 15 dk
masło 10 dk
cebula 1szt

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica po wiejsku

Pieczarki, kiełbasę,cebule, boczek pokroić w drobną kostkę, ser żółty zetrzeć na tarle. Boczek, pieczarki,cebule i kiełbasę podsmażyć, po podsmażeniu dodać jajka, wszystko wymieszać dodać sól i pieprz na koniec dodać ser żółty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak