Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja w sosie kefirowo chrzanowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
pomidory 20 g
seler naciowy 2 łodygi
kefir 70 ml
chrzan
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja w sosie kefirowo chrzanowym

Jajka myjemy, wkładamy do garnka, zalewamy woda, gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupek i kroimy w ósemki lub w gruba kostkę.

Selera naciowego obieramy z włókiem i kroimy w cienkie plasterki. Kefir mieszamy z chrzanem, doprawiamy sola i pieprzem.

Jajka mieszamy z pomidorami i selerem oraz z sosem kefirowo, chrzanowym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krokus 23.05.2016 21:53
pyszne jedzonko
Ola1984 23.05.2016 12:59
Przepyszna sałatka :)
Ela427 23.05.2016 11:33
fajny pomysł
Ania321 23.05.2016 10:22
Wygląda smacznie :)
Joannasz3190 23.05.2016 10:09
Pyszności :)
dorota20w 23.05.2016 09:23
dziękuję :)
Ewelina1991 23.05.2016 08:13
proste i smaczne ;)
Konczi 23.05.2016 08:04
Pyszne śniadanko :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak