Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jabłka nadziewane dżemem i orzechami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 8 sztuk
orzechy nerkowca 250 g
dżem 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: jabłka nadziewane dżemem i orzechami

Jabłka myjemy i usuwamy środek jabłka tzn ogryzek. Po wydrążeniu wkładamy do jabłka dżem a na to pokruszone orzechy. Pieczemy jabłka przez ok 20 min w temp 180 st

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak