Składniki:
filety mintaja | 80 dag |
masło | 120 gram |
cebula | 1 sztuka |
tymianek | 2 szczypty |
rosół | 0,5 litra |
przecier pomidorowy | 0,5 litra |
sok z cytryny | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku |
filety mintaja | 80 dag |
masło | 120 gram |
cebula | 1 sztuka |
tymianek | 2 szczypty |
rosół | 0,5 litra |
przecier pomidorowy | 0,5 litra |
sok z cytryny | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: