Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz cielęcy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cielęcina 600 g
pieczarki 250 g
wino białe wytrawne 1/2 szklanki
śmietana 125 ml
cebula
masło
oliwa
sól i pieprz
estragon

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz cielęcy

Mięso pokrój w małą kostkę ,posól i obsmaż na maśle.Dodaj cebulę pokrojoną i pieczarki.Duś 20 min,wlej wino ze śmietaną 22 % dopraw i dus chwilę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak