grzaneczki do zup

grzaneczki do zup

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cherry

    1 sztuka
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    do smaku
  • oliwa

    5 łyżek
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania grzaneczki do zup

W zależności od potrzeb - pokroić kilka kromek razowego chleba w kostkę, dobrze namoczyć oliwą z oliwek. Następnie delikatnie doprawić pieprzem. Tak przygotowane grzanki smażyć na patelni aż się zarumienią. Idealnie nadają się do zup jarzynowych, niezabielanych.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (17)

bami 24.11.2011 21:44
Fajny pomysł :)
szajba2 15.03.2011 16:05
jestem zaskoczony
accee 20.02.2011 23:28
Bardzo sobre
Magda60 02.01.2011 19:22
dobre
anya_86 28.12.2010 15:37
też takie robię
kielcok1 23.12.2010 15:34
grzaneczki to do zupeczki
Barbara55 19.12.2010 13:23
a co z cherry?
Marcin46
Marcin46 29.11.2010 09:23
u\'lala
anya_86 21.11.2010 21:49
świetny do kremowych zup
Marcin46
Marcin46 07.10.2010 13:16
Poszalałeś z oryginalnością ;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat