Składniki:
parmezan | 50 g |
roszponka | 100 g |
gruszka | 2 |
brązowy cukier | 1\\2 łyżeczki |
oliwa | 3 łyżki |
mak | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
tymianek | 1\4 łyżeczki (suszony) |
parmezan | 50 g |
roszponka | 100 g |
gruszka | 2 |
brązowy cukier | 1\\2 łyżeczki |
oliwa | 3 łyżki |
mak | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
tymianek | 1\4 łyżeczki (suszony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: