Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany okoń morski

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

okoń morski 1 szt
tymianek 2 szt
sól do smaku
granat 1 szt
Czosnek suszony Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany okoń morski

Okonia myjemy osuszamy patroszymy . Solimy z każdej strony i w brzuszku. Do oliwy dodajemy granulowany czosnek mieszamy smarujemy okonia . Do brzuszka wkładamy kawałek tymianku i smażymy na patelni lub w piekarniku . Podajemy z kulkami granatu .Polecam

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 05.03.2013 23:37
świetnie wygląda
Krzysztof15 05.03.2013 19:45
pyszna rybka uwielbiam taka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak