Grillowany filet z kurczaka w miodowej marynacie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka

    4 sztuki
  • miód

    3 łyżki
  • przyprawa do kurczaka

    1 łyżeczka
  • oliwa

    6 łyżek
  • Grill - przyprawa pikantna

    1 łyżeczka
  • Grill - przyprawa ziołowa

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso porcjujemy.
Z podanych składników przygotowujemy marynatę. Nacieramy nią mięso i odstawiamy do lodówki na około 3 godziny (od czasu do czasu mieszamy). Kawałki mięsa grillujemy. Można także usmażyć w piekarniku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
angelika14 22.08.2012 10:20
ciekawe i pyszne zarazem
angelika14 22.08.2012 10:20
ciekawe i pyszne zarazem
Magdalena/Madija 03.07.2012 09:02
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat