Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany bakłażan z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

feta 1/2 szt
bakłażan 1/2 szt
pieczarki 15 dag
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
masło 1 łyzeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany bakłażan z pieczarkami

Bakłażana myjemy i kroimy w plasterki . Solimy i odstawiamy na ok 8 min . Następnie myjemy osuszamy i grillujemy na patelni. Pieczarki obieramy kroimy w plasterki podsmażamy na masełku na koniec doprawiamy pieprzem . Gdy bakłażan jest z grillowany łączymy go z pieczarkami doprawiamy przyprawą uniwersalną .Mieszamy . Posypujemy pokruszona fetą . Podajemy z ziemniaczkami z wody z kwaśną śmietaną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 03.10.2012 17:14
proste jak wsyztskie twoje dania
agaK. 03.10.2012 13:45
pyszne
iwa643 03.10.2012 09:20
Smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak