Przepis i sposób przygotowania na: Galaretka z warzywami
Rosół połączyć z rozpuszczoną żelatyną, sola i pieprzem.
W dużej formie na babkę ułożyć wędlinę i warzywa zalewać stopniowo żelatyną.
Schłodzić w lodówce, najlepiej całą noc.
groszek konserwowy | 1 puszka |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
pieczarki marynowane | 200 g |
papryka marynowana | 200 g |
szynka z kurczaka | 200 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 łyżek |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
rosół warzywny | 1 L |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: