Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galaretka z warzywami

2.0
(4)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

groszek konserwowy 1 puszka
kukurydza w puszce 1 puszka
pieczarki marynowane 200 g
papryka marynowana 200 g
szynka z kurczaka 200 g
Żelatyna wieprzowa Prymat 5 łyżek
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
rosół warzywny 1 L

Przepis i sposób przygotowania na: Galaretka z warzywami

Żelatynę namoczyć w niewielkiej ilości zimnej wody, żeby napęczniała.
Rosół połączyć z rozpuszczoną żelatyną, sola i pieprzem.
W dużej formie na babkę ułożyć wędlinę i warzywa zalewać stopniowo żelatyną.
Schłodzić w lodówce, najlepiej całą noc.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 16.08.2015 18:46
apetycznie wygląda
AgaS10 26.05.2015 22:23
Fajnie danie wygląda:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak