Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fusilli ze szpinakiem i białym serem

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron świderki 400 gram
szpinak świeży 400 gram
ser biały 250 gram
cebula 1 sztuka
czosnek 5 ząbki
oliwa
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Fusilli ze szpinakiem i białym serem

Cebulę drobno kroimy i podsmażamy na oliwie, następnie dodajemy drobno posiekany czosnek i szpinak. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą i smażymy aż woda ze szpinaku odparuje.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu , odcedzamy i wsypujemy do szpinaku, mieszamy i na koniec wsypujemy biały ser, wszystko razem mieszamy i od razu podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 27.08.2017 22:03
pyszne danie
Bernadeta1 25.08.2017 18:35
Smaczny obiadek
Bożena Matuszczyk 25.08.2017 18:18
PYCHOTKA.SMACZNY OBIADEK;)
bietka 25.08.2017 15:17
moje dzieci również lubią taki makaron :)
anka1988 25.08.2017 14:22
takie obiady są bardzo smaczne, dowodem na to jest mój 3 letni syn, zajada aż uszy mu się trzęśą :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak