Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Frittata z botwinką

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
botwinka 1/2 pęczka
koperek
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Frittata z botwinką

Botwinkę umyć dokładnie i posiekać, a następnie podsmażyć do zwiędnięcia na rozgrzanej patelni z odrobiną tłuszczu. Jajka roztrzepać, doprawić solą i pieprzem, zalać nimi botwinkę. Jak się od spody zetnie odwrócić przy użyciu talerza.
Frittatę podawać posypaną posiekanym koperkiem. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak