Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z zieloną cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z kurczaka
marchewka
zielona cebulka 2 szt
kostka mięsna
olej 1 łyżka
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z zieloną cebulką

Obraną marchewkę kroimy w kostkę. Umyte mięso osuszamy, kroimy na małe kawałki i delikatnie podsmażamy na rozgrzanym oleju. Podlewamy wodą, dodajemy kostkę mięsną i dusimy razem z pokrojoną marchewką do miękkości. Jak wszystko będzie miękkie dodajemy pokrojoną zieloną cebulkę. Na koniec dodajemy śmietanę i doprawiamy do smaku kucharkiem i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 29.12.2013 16:15
pyszne miesko
Zdzisław 01.12.2013 10:59
dla mnie smacznie podano
Katarzyna59 06.09.2013 15:22
pyszne jedzonko
Anna138 22.12.2012 22:25
bardzo dobre
agataw1990 05.10.2012 10:36
Robię podobnie:)
Ewa6274879 23.08.2012 07:59
smakowity :)
Łukasz15 14.08.2012 13:25
Pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak