Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASZEROWANE JAJECZKA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 20 dag
majonez tradycyjny 2 łyżki
sól, pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 12 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: FASZEROWANE JAJECZKA

Pieczarki kroimy w plasterki,podsmażamy na złoto na pateln,solimy..Po wystudzeniu kroimy na mniejsze kawałki.Ugotowane jajka przekrawamy na pół,wyjmujemy żóltka,które łaczymy z usmazonymi pieczarkami.Nadziewamy białka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 14.04.2013 19:31
bardzo dobre danie
babajaga1969 02.04.2013 15:33
smaczne jajka i w pomysłowo dobranym towarzystwie
Janina 02.04.2013 14:41
Bardzo smaczne
magdziorka6 02.04.2013 14:36
zawsze smaczne
msmors 02.04.2013 14:25
bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak