Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolowa sałatka do mięska z grilla

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona 200 g
fasolka szaragowa zielona 350 g
natka pietruszki 1 pęczek
olej do skropienia
pieczarki marynowane 2 słoiczki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolowa sałatka do mięska z grilla

Pieczarki osączyć z zalewy i pokroić na połówki lub ćwiartki.Ja dałam dwa małe słoiczki.Do sałatki mozna tez dodać marchewke która jest w pieczarkach na dnie.Fasolę czerwoną można dać z puszki, mi akurat zabakło i dałam ugotowaną.Zieloną fasolkę pokroić na małe kawałki,ugotować,przelać zimną wodą i osączyć.Natkę pietruszki posiekać.Wszystkie składniki połączyć, skropić olejem.Pyszna sałateczka w sam raz do grillowanej karkóweczki czy kiełbaski.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta1221 01.07.2013 21:15
szybka i pasująca do mięska
paulina2157 01.07.2013 21:05
świetna ta sałatka
Megg 01.07.2013 20:09
super smaczna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak