Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa z czosnkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 0,5 kg
masło 1/2 kostki
czosnek 2 ząbki
natka pietruszki 1 łyżeczka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa z czosnkiem

Fasolkę szparagową umyłam, obcięłam końcówki i ugotowałam. Na rozgrzaną patelnię położyłam 1/2 kostki masła,dodałam czosnek wyciśnięty przez praskę i posiekaną pietruszkę, podsmażyłam. Dodałam ugotowaną gorącą fasolkę. Wszystko razem lekko podsmażyłam . Doprawiłam solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 06.08.2013 09:34
fajna fasolka w sam raz do letniego obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak