Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa w najprostszym wykonaniu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
masło
Bułka tarta klasyczna Prymat
bazylia

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa w najprostszym wykonaniu

Fasolkę myjemy. Do garnka wlewamy wodę, wrzucamy fasolkę i gotujemy przez chwilę. Na patelni rozpuszczamy masło, fasolkę odcedzamy i wrzucamy na patelnię. Posypujemy bazylią i nasze danie jest gotowe do spożycia. ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 22.08.2013 08:39
bardzo lubię taką fasolkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak