Przepis i sposób przygotowania na: fasolka po bretońsku
Kroki postępowania
Zasmażkę wlewamy do fasolki, mieszamy i całość gotujemy jeszcze 5 minut.
fasola Jaś | 500 gramów |
boczek wędzony | 20 dag |
kiełbasa podwawelska | 30 dag |
cebula | 1 sztuka |
koncentrat pomidorowy | 3-4 łyżki |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 ziarenka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
mąka pszenna | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: