Przepis i sposób przygotowania na: Fasolada
Cebulę pokroić i usmażyć na oleju. Następnie wraz z puree i przecierem dać do fasoli. Gotować, aż warzywa będą miękkie. Przyprawić solą i pieprzem.
biała fasola | 50 dg |
marchew | 2 - 3 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
seler naciowy | 4 łodygi |
papryka czerwona | 1 sztuka |
puree ze świeżych pomidorów | 1 szklanka |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
olej roślinny | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: