Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

farsz rybny do pasztecików

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba rozdrobniona
1,5 szklanki
cebula
4 łyżki
żółtko jajek
2 szt
śmietana
4 łyżki
pieprz
1/4 łyżeczki
Sklep Prymat
sól do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: farsz rybny do pasztecików

rybę ugotować rozdrobnić dodać startą cebulę żółtka ugotowane przetrzeć przez sito dodać śmietanę, pieprz i sól i wszystko wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 05.08.2011 16:45
Oryginalny przepis:)
justyna54 23.05.2011 12:43
jeszcze takich nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak