Farsz do pierogów

Farsz do pierogów

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser biały

    2 kostki
  • jajko

    1 szt
  • sól do smaku

  • ziemniaki

    1/2 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Farsz do pierogów

Ziemniaki ugotować, zmielić i przecisnąć przez praske, Jajka roztrzepać dodać ser i ostudzone ziemniaki. Przyprawić

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

jasiek 02.11.2011 08:02
uwielbiam ruskie
Katarzyna156 29.03.2011 22:22
ok:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat