Składniki:
botwinka | 1 pęczek |
wywar mięsny | 2 litry |
włoszczyzna | 1 pęczek |
ziemniaki | 5 szt |
koperek | 1 pęczek |
koncentrat z buraków | 1/2 butelki |
śmietana 12% | 250 ml |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
botwinka | 1 pęczek |
wywar mięsny | 2 litry |
włoszczyzna | 1 pęczek |
ziemniaki | 5 szt |
koperek | 1 pęczek |
koncentrat z buraków | 1/2 butelki |
śmietana 12% | 250 ml |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: