Przepis i sposób przygotowania na: Duszona kapusta z pokrzywami
Kroki postępowania
Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić w garnku na rozgrzanym oleju.
cebula | 1 sztuki |
olej do smażenia | |
kapusta | 1 główka |
pokrzywa | 1 garść |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
Kminek mielony Prymat | 2 szczypty |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 mała sztuka |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
woda | 1/3 szklanki |
cukier | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1 garść |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: