Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz z zielonym musem brokułowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dorsz 1 filet
brokuły 5 rózyczek
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
jogurt grecki 1 łyżka
czosnek 2 ząbki
rukola
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz z zielonym musem brokułowy

Filet z dorsza osuszamy doprawiamy pieprzem i solą do smaku. Następnie gotujemy na parze. Brokuły obieramy kroimy w różyczki i gotujemy na parze.
Do ugotowanych brokułów dodajemy sól,pieprz do smaku i wyciśnięty czosnek. Miksujemy na gładką masę. Rybę wykładamy na talerz obok serwujemy mus ozdabiamy rukola i kropimy cytryną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dwa pokoje z kuchnią 15.04.2013 11:17
wygląda obłędnie!
Ania67 10.04.2013 18:16
Wygląda bosko- a smakuje pewnie podobnie
Gary Michy 10.04.2013 17:50
Piękne kolory, świetne danie :)
Marcin9 10.04.2013 17:30
O super danie :)
kriko 10.04.2013 17:25
pyszne jedzonko
Krzysztof15 10.04.2013 17:18
super rybka
iwa643 10.04.2013 17:13
Dietetyczny wiosenny obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak