Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku, odc. 8: Domowe tagliatelle z wędzonym łososiem i żubrówką
Kroki postępowania













mąka pszenna | 100 g |
semolina | 100 g |
jajko | 2 szt. |
łosoś wędzony | 300 g |
szalotka | 3 szt. |
oliwa | |
białe wino | 40 ml |
śmietana kremówka | 100 ml |
żubrówka | 50 ml |
Imbir mielony Prymat | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
natka pietruszki | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: