Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dietetyczna flądra z ryżem i ogórkiem konserwowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

flądra 2 sztuki
ryż brązowy 2 woreczki
ogórki konserwowe 4 sztuki
cytryna 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: dietetyczna flądra z ryżem i ogórkiem konserwowym

Flądrę smażymy w piekarniku na funkcji grilla po 8 minut z każdej strony. Ryż gotujemy wg opisu na opakowaniu. Danie dobrze się komponuje z ogórkami kiszonymi. Podajemy koniecznie z cytryną. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lemon 19.11.2012 21:02
ekstra
Konczi 19.11.2012 19:40
flądra musi być pycha ale wolę z przyprawami
treonina 19.11.2012 19:15
lubię takie obiady

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak