Składniki:
papryka czerwona | 3 kg |
papryczka chili | 30 dkg |
sól | 4 łyżki |
olej | 1/2 l |
cukier | 1/2 kg |
przecier pomidorowy | 500 g |
czosnek | 2 główki |
Liść laurowy suszony Prymat | 7 szt |
ocet | 1,5 szkl |
papryka czerwona | 3 kg |
papryczka chili | 30 dkg |
sól | 4 łyżki |
olej | 1/2 l |
cukier | 1/2 kg |
przecier pomidorowy | 500 g |
czosnek | 2 główki |
Liść laurowy suszony Prymat | 7 szt |
ocet | 1,5 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: