Składniki:
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
mąka | do panierowania |
olej do smażenia | |
cukinia | 2 średnie sztuki |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1 duża szt |
koperek | 1-2 łyżki |
śmietana 30% | 5 łyżek |
Papryka słodka mielona Prymat |
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
mąka | do panierowania |
olej do smażenia | |
cukinia | 2 średnie sztuki |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1 duża szt |
koperek | 1-2 łyżki |
śmietana 30% | 5 łyżek |
Papryka słodka mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: