Czosnkowa pasta z awokado

Czosnkowa pasta z awokado

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • awokado

    1 szt
  • czosnek

    3 ząbki
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Awokado obrać, zmiażdżyć widelcem, polać sokiem z cytryny. Dodać czosnek, sól i pieprz. Wymieszać.Podawać z grzankami.Pycha

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

edyta44

06.07.2011 10:40
ciekae polaczenie

Agnik

05.07.2011 09:33
takiej jeszcze nie jadłam ;)

polly66

18.05.2011 09:55
wiosennie :)

IZABELA29

16.11.2010 10:52
fajnie tak zielono

Natalia/tubisiek

16.11.2010 08:19
super! :)

Mati13

15.11.2010 10:50
wygląda wspaniale! :)

Margo1

14.11.2010 16:18
fajne , nie jadłam

mehia

14.11.2010 16:05
apetycznie :)

Jolanta41

14.11.2010 11:42
Shrekowo się zrobiło, ale zdrowo i smacznie!

Ewelina45

14.11.2010 11:22
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat