Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona surówka po grecku

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jorurt grecki kilka łyżek
majonez 1 łyżka
czosnek 2-3 ząbki
sól
pieprz
cukier
kapusta czerwona 1 mała główka

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona surówka po grecku

Kapustę szatkujemy i solimy.
Jogurt mieszamy z majonezem, szczyptą cukru i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Sos dodajemy do kapusty i mieszamy wszystko.
Przyprawiamy pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Damiano
Damiano 24.04.2015 07:59
fajna surówka
Janina 16.08.2013 18:14
Lubię suróweczki;)
caralajna 14.04.2013 06:59
smacznie doprawiona
Megg 27.03.2013 20:23
pyszna suróweczka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak