Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana
Kroki postępowania
Odciąć ogonki i przekroić na pół wzdłuż.
cukinie małe | 4 sztuki |
ser żółty | 100 gram |
mięso mielone indycze | 400 gram |
papryka czerwona | 1 mała sztuka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
pomidory z puszki lub koncentrat | 200 ml |
Kucharek SMAK WIOSNY | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 3 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: